Elvis-boken

Beställ boken direkt från G9 Produktion AB och få den personligt signerad av författaren.
Pris 295:- + frakt.

Maila till  alternativt ring mobil 073-965 00 01 för mer information om inbetalning och fraktalternativ.

Ett verkligt intressant porträtt som kastar nytt ljus på historiens största artist!
Boken presenterar en ny och spännande bild av Elvis, fjärran från vita dukens ytliga “Hollywood-Elvis” och från den officiella, tillrättalagda bilden av honom. Det är en underhållande läsning, en ocensurerad hyllning av en stor hjälte. Boken tar död på många myter och förljugna efterhands-konstruktioner som cirkulerat kring Elvis mer än 60 år.

Elvis Presley var en produkt av de amerikanska samhällsförhållandena, mentaliteten i den amerikanska Södern, attityden till vapen, rasåtskillnadspolitiken som genomsyrade hela det amerikanska samhället fram till mitten av 1960-talet. Sydstataren Elvis Presley var vapenfixerad, känd för sitt temperament och med en motsägelsefull relation till den svarta medborgarrättsrörelsen. Han var en reaktionär brottsbekämpare med fiktiva förebilder som Clint Eastwoods filmroll ”Dirty Harry”. Han tog parti för Vietnamkriget och erbjöd President Richard Nixon sina tjänster i kampen mot kommunism och vänsterliberala rörelser. Alla dessa ingredienser gör Elvis till en färgstark personlighet som tar honom närmare ett av sina ideal – patrioten, antikommunisten, republikanen, vapenlobbyisten och den evigt amerikanske ikonen John Wayne.

Introduktion av närmaste vännen George Klein. 
Gästskribenter är Larry Geller (som stod honom intellektuellt närmast), Tom Morgan Jr. och första flickvännen Barbara Hearn m.fl.
Boken är rikligt illustrerad med många unika bilder.

Utgiven av Premium Publishing.
Boken finns även att beställa hos ordinarie bokhandeln samt internetbokhandlarna Adlibris, Bokus, m.fl i både svensk och engelsk version. 

Världen känner Elvis Presley - men ingen känner mig